Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada Gener - Maig 2021 > Altres activitats

Pesentació llibre + disc

Carlos Cano voces para una biografía / Carlos Cano En clave de jazz


Lloc: Auditori

14/04/2021 19:00 h
 


Preus: gratuït

Sinopsi:

Per a recordar al gran trobador granadí Carlos Cano als 20 anys de la seva defunció i per a celebrar els 75 anys que hagués complert el 28 de gener de 2021, Carlos Cano *Producciones al costat de la Diputació de Granada posen a la venda el llibre “Carlos Cano. Voces para una biografía”, del periodista Omar Jurado i el fotògraf Juan Miguel Morales. Més de 300 pàgines amb testimoniatges de diferents artistes, familiars, amics o activistes socials i polítics que el van conèixer i que van compartir la seva intensa trajectòria o que senten la influència de la seva obra absolutament viva i pròxima.

Més de 50 personalitats que van teixint, amb les seves veus escrites i ordenades de manera cronològica, segons relaten una etapa vital o artística del trobador, la vida i l'obra de Carlos Cano.

Textos acompanyats per una magnífica col·lecció de fotografies, retrats de Carlos Cano i altres imatges que il·lustren les paraules dels testimoniatges, preses íntegrament pel fotògraf coautor del llibre i per la reproducció de diverses de les estrofes inoblidables que Cano ens va deixar per sempre en les seves cançons.