Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada set - des 2019 > Música

AMICI MIEI. Una vetllada amb Mario Gas


Lloc: Auditori

29/11/2019 20:30 h
comprar entrades


Preus: 16,00 €

Sinopsi:

“La passió per la poesia i la música en un espectacle de petit format, on la intimitat que crea amb el públic esdevé una vetllada deliciosa.”

Una vida sencera de teatre dona per fer moltes amistats, per mantenir una relació d'afecte particular amb fragments de textos teatrals, poemes, cançons.

A Amics meus, Amici Miei, Mario Gas fa visibles els seus amics literaris i musicals, comparteix aquesta amistat amb tots nosaltres i ens obre les portes a conèixer, a fer noves amistats. De San Juan de la Cruz a Vinyoli, de Cristina Fernández Cubas a Valle-Inclán, de Wislawa Szymborska a Fernando Fernán Gómez o Enric Casassas.

Textos, i també cançons, que acompanyen Mario Gas a través de la seva vida fins al punt de sentir-los amics seus. Amb una complicitat absoluta amb Bárbara Granados al piano, partenaire i creadora de la música, Amici miei ens ofereix la possibilitat de sentir de ben a prop a una de les veus més destacades de l'escena de les últimes dècades, ja sigui com a director, com a agitador o com a creador escènic.