Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada set - des 2019 > Música

PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA DE MÚSICA I ESCENA

THERE WAS A FIESTA!(AT CARNEGIE HALL)


Lloc: Auditori

26/09/2019 20:00 h
 


Preus: gratuït

Sinopsi:

Comença el curs i amb ell la temporada de música i escena professional de L’Hospitalet. Amb un acte animat, distès i divertit, us explicarem de primera mà quin espectacles pujaran als escenaris de l’Auditori Barradas i del Teatre Joventut pel que queda d’any i un tast del que podrem veure el 2019.
I a continuació, us convidem a l’espectacle THERE WAS A FIESTA! (AT CARNEGIE HALL), un concert i una obra de teatre al mateix temps.

There Was a Fiesta!  és un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Prenent com a fil conductor les cançons de l’únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.