Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada Gener - Maig 2019 > Teatre

El Pot Petit

A l’Aventura!


Lloc: Auditori

09/02/2019 16:00 h
EXHAURIDES!
 

09/02/2019 18:00 h
EXHAURIDES!
 


Preus: 6,00 €

Sinopsi:

La Jana, en Pau i la Melmelada Band s’han proposat que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi, àvia o animal haguts i per haver, sense poder viure una bona aventura! I és que durant aquest temps han viscut moltes aventures a dins del Pot Petit, que han convertit en cançons i que tenen moltes ganes de compartir amb tots vosaltres. 

Així doncs, en aquest concert ens presentaran nous personatges d’El Pot Petit i noves històries, que ens faran gaudir d'una aventura única. Un concert màgic i participatiu per gaudir amb família!
 
La companyia 
El Pot Petit presenta el nous temes del seu tercer disc A l'Aventura!, amb un gran concert per a públic familiar on combinen la música amb els titelles i el teatre. 

Amb més de 15.000 còpies venudes dels seus dos anteriors discs, de més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de Youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consoliden com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar.

Amb aquest tercer disc, El Pot Petit consolida el projecte i dóna molta importància a la música de qualitat, apta per a petits i grans, sense oblidar la posada en escena que els fa especials: jugant amb la màgia dels titelles, dels personatges d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band i de tot el seu món màgic.