Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada Setembre - Desembre 2018 > Exposicions

Acròbates al Carrer

Festival Acròbates


Lloc: Auditori

27/10/2018 12:00 h
 


Preus: gratuït

Sinopsi:

El tret de sortida del Festival Acròbates 2018 omplirà el dia d’activitats al voltant de la música i la poesia. Consulteu el programa previst i gaudiu amb nosaltres de la poesia durant tot el dia!

 

12 a 14 h VERMUTS POÈTICS. Mostra poètica d’autors locals i participants del festival acompanyada d’un aperitiu pels assistents.

17 a 19 h SL’HAM Poetry. Torneig poètic per rondes on els participants reciten el seu text dramatitzat i el públic fa de jurat.

19,30 h Inauguració de l’exposició Poesia Filosòfica... Visual de TONI PRAT

20,30 h Espectacle Dejad que los colgados se acerquen a mí de MANSILLA Y LOS ESPÍAS

 

Mansilla i los espías és el resultat de la unió de l'actor i escriptor Fernando Mansilla amb els músics sevillans Luis Navarro i Daniel Abad. Fruit de l'interès per traspassar les fronteres de les seves respectives disciplines, han inventat un llenguatge escènic original que és la marca de la casa. Conscients de la dificultat d'explicar amb paraules un estil tan híbrid i inclassificable, van optar per posar-se ells mateixos l'etiqueta i així van sorgir gèneres com el rap-teatre o la literatura de ball.

 

La veu de Fernando Mansilla sap transportar a l'aire allò que els seus poemes graven al paper. Actitud, frontalitat, humor, drama ... tot flota cap a l'oient. El seu cos lleuger i elegant sobre l'escenari ens invoca amb poderosa força, ens penetra amb una idiosincràsia crítica i humanista com el carablanca del circ. Malenconia i ràbia, tot hi cap a la poesia de Mansilla.

 

Ante todo, intentamos luchar contra la poesía coñazo. Queremos hacer algo contemporáneo, algo que hable de nosotros. Fernando Mansilla