Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada Setembre - Desembre 2018 > Música

Pau Riba + De Mortimers


Lloc: Auditori

15/12/2018 20:00 h
 


Preus: 15,00 €

Sinopsi:

L'espectacle intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l'essència de "La Guerra de les Galàxies"... sense deixar de banda una mirada irònica i humorística sobre la societat actual. Acompanya l’espectacle el grup de rocker-clowns De Mortimers, que utilitza com a instruments joguines, objectes d'us quotidià i aparells inventats. 
La base de l’espectacle és autènticament popular-tradicional tant per les nadales com pel fet que s’utilitza el sirventès —posar noves lletres a cançons conegudes—, la sàtira tavernària, el safareig polític, el sarcasme i la beneïda maledicència, que són les formes de desfogament popular més antigues que hi ha, doncs arrenquen de la profunditat dels temps i segueixen vives perquè, tradicionalment, es van (re) actualitzant de generació en generació.
És un espectacle transgressor, transgalàctic i transvocàlic, el qual vol dir que està narrat en Que-te-lé, un dialecte del català afectat per una correguda de vocals un punt a la dreta. És per tant un espectacle diferent en què, entre la vida de Jesús, ocorreguda ara fa mes de 2000 anys, i la de Jisàs, que succeirà d’aquí a 2000 més, s’ironitza sobre els avatars i els protagonistes de la més rabiosa actualitat política i social.

* Recordem que hi ha un diccionari Que-te-lé / Català a disposició per si calgués o fes falta 
Fitxa artística:

Pau Riba, 1a veu, narració i música (arranjament de les nadales tradicionals) 
Pau Riba i Memi March, textos 
De Mortimers, frankensteinstrumernts (reciclatge musical), 2es i 3es veus i actuació teatral