Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada Setembre - Desembre 2018 > Música

Òpera & Eròtica

La veu de l'erotisme


Lloc: Auditori

28/10/2018 19:00 h
 


Preus: 15,00 €

Sinopsi:

La presència de la sensualitat, dels gèneres masculí i femení i de la sexualitat en la música clàssica sempre ha estat intensa. A diferència de la música popular, l’existència de l’erotisme en la música vocal clàssica té lloc de manera implícita, disfressada amb recursos musicals i estètics que aparentment no coneixem, però que segueixen uns codis que duen a tractar el sexe i tot allò que l’envolta: la seducció, l’enamorament, el festeig, el desig, l’ambigüitat sexual, la insinuació, la passió, el flirteig...

La bellesa i força de l'òpera juntament amb l'erotisme més refinat i elegant. Una història transformadora i àries de glamour vintage formen part de “La veu de l'erotisme. OPERA&EROTICA”. 15 escenes musicals acompanyen el viatge purificador de Regina, la protagonista de la trama.  Què anhela el teu cor?

 

Sinopsi

La Regina, d’educació estricta i ofegada pels valors d’una societat patriarcal, viu amb dificultat per expressar les seves emocions i comunicar-se amb llibertat i autenticitat. Es troba en un estat de repressió. L’aparició d’un desconegut provocarà en ella el canvi definitiu per fugir de les seves pors, despertar la seva feminitat abandonada i començar un nou camí cap a la felicitat.

 

Sílvia Roqueta, soprano

Susana Torregrosa, mezzosoprano

Josep Buforn, piano


Fitxa artística:

Sílvia Roqueta, soprano

Susana Torregrosa, mezzosoprano

Josep Buforn, piano