Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada Setembre - Desembre 2018 > Música

Mansilla y los Espías

Festival Acròbates


Lloc: Auditori

27/10/2018 20:30 h
 


Preus: gratuït

Sinopsi:

Mansilla i los espías és el resultat de la unió de l'actor i escriptor Fernando Mansilla amb els músics sevillans Luis Navarro i Daniel Abad. Fruit de l'interès per traspassar les fronteres de les seves respectives disciplines, han inventat un llenguatge escènic original que és la marca de la casa. Conscients de la dificultat d'explicar amb paraules un estil tan híbrid i inclassificable, van optar per posar-se ells mateixos l'etiqueta i així van sorgir gèneres com el rap-teatre o la literatura de ball.

 

La veu de Fernando Mansilla sap transportar a l'aire allò que els seus poemes graven al paper. Actitud, frontalitat, humor, drama ... tot flota cap a l'oient. El seu cos lleuger i elegant sobre l'escenari ens invoca amb poderosa força, ens penetra amb una idiosincràsia crítica i humanista com el carablanca del circ. Malenconia i ràbia, tot hi cap a la poesia de Mansilla.

 

Ante todo, intentamos luchar contra la poesía coñazo. Queremos hacer algo contemporáneo, algo que hable de nosotros. Fernando Mansilla