Auditori Barradas
Veure tota la programació
Programació > Temporada Gener - Maig 2018 > Música

Jabier Muguruza


Lloc: Auditori

02/02/2018 20:30 h
 


Preus: 15,00 €

Sinopsi:

El nou disc de Jabier Muguruza, el que fa 15 com a cantautor, presenta alguns canvis profunds pel que fa a la instrumentalització: deixa a banda la base acústica que l’ha acompanyat durant molts anys, per acompanyar-se en aquesta ocasió de les guitarres elèctriques d’Ander Mujika i els ambients electrònics de “Carasueño”, portant l’obra a un nou paisatge sonor. A més en la gravació està la veu de Mireia Otzerinjauregi i la participació de la cantant Miren Iza (Tulsa).

En qualsevol cas, més enllà d’aquests canvis, el seguidor i coneixedor de l’obra de Jabier identificarà immediatament l’estil i personalitat habitual en ell: els tempos tranquils, les lletres intimistes, l’elegància en les melodies, aquesta alquímia de les emocions...

Totes les composicions són obra del Jabier i les lletres, d’aquells col•laboradors que l’han acompanyat al llarg de tots aquests anys (Iñaki Irazu, Gerardo Markuleta,  Lourdes Oñederra, Jose Luis Padron,  Harkaitz Cano), i als que cal afegir després de molt temps a Iban Zaldua y Angel Erro, sense oblidar Iñigo Astiz, que está present per primer cop.

Tal i como el cantant d’Irún ve repetint, aquest “Leiho bat zabalik” que ara presenta, suposa una aposta decidida per mantenir la il•lusió i les ganes en aquests temps tan amargs per a la cultura.


Jabier Muguruza, veu i acordió
Ander Mujika, guitarres


Barnasants 2018